Leuk voor een feest!

Over ons

Mijn naam is Petra van Mil en 40 jaar oud, getrouwd met Lucas en hebben samen 3 zonen. Maxim van 10 jaar, Floris van 8 jaar en James van 3 jaar.

Toen onze tweede zoon geboren in 2012 werd heb ik besloten mijn fulltime baan op te zeggen en mij volledig op het gezin te richten. Het begon al gauw te kriebelen om toch wat naast het mama zijn te gaan doen. En ben toen begonnen met de geboorteslingers te maken. Al snel werd leukvooreenfeest uitgebreid en heb ik nu een veelzijdig assortiment in geboorte traktaties, verjaardag traktaties en inpak producten.

Het jaar 2017 was een een heftig jaar. Ik kreeg borstkanker in de zwangerschap. Gelukkig hebben heel veel onderzoeken bewezen dat je wel behandeld kan worden en dat de baby geen schade ondervindt van de chemo. Deze wordt door de placenta tegen gehouden. Mijn gezin en de webshop  is voor mij in dit proces een belangrijk onderdeel in het ziekteproces.  De afleiding en de bestellingen zorgen altijd voor een glimlach op mijn gezicht.

Nu in 2020 draai ik de webshop niet meer alleen en heb ik lieve collega´s die mij helpen.
Halverwege het jaar 2021 hopen we dan ook te gaan verhuizen naar een eigen pand. Super spannend maar voor heel erg gaaf dat we leuk voor een feest nog meer kunnen uitbreiden

Lieve groet,
Petra